4 tips om maximaal te genieten van uw boeket!

U wilt uiteraard zo lang mogelijk genieten van uw boeket. We zullen u 4 simpele tips geven om maximaal te kunnen genieten van uw prachtige boeket!

1. Op het moment dat u de bloemen ontvangt, is het zeer belangrijk dat het boeket direct in het water komt te staan. Alle stelen moeten minimaal 2 centimeter schuin afgesneden worden.

2. Voeg het bijgevoegde voedingszakje in de vaas met vers kraanwater.

3. Zet de vaas met bloemen niet op een plek waar het zonlicht er rechtstreeks op kan schijnen. Zorg er ook voor dat de vaas met bloemen niet op de tocht staat of te dicht bij fruit. Doet u dit wel, dan zult u minder lang van uw boeket kunnen genieten.

4. Het is verstandig het water om de 2 dagen te verversen. Leg het boeket rustig neer op een droge plek. Giet vervolgens voorzichtig de gehele vaas leeg. Voeg 2 á 3 druppeltjes chloor in de vaas toe met wat warm water om de vaas te ontsmetten van snel groeiende bacteriën (vraag eerst een bloemist of uw vaas tegen chloor bestand is). Borstel voorzichtig een paar keer met een zachte spons door uw vaas en giet deze vervolgens leeg. Was de vaas nog 2 keer met schoon kraanwater na, om te zorgen dat al het chloor uit de vaas is gewassen. Voeg hierna weer kraanwater in uw vaas, snij alle stelen weer 2 cm schuin af en plaats het boeket terug in de vaas.Tot slot;Geniet van uw boeket!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *